Veckans planer!

Pratade med min vän Marcus igår och vi bestämde att vi skulle dra ihop nånting roligt på Luciavakan tillsamans med alla gamla goda vänner. Möjligtvis havsbadet och sedan vidare till någon lokal eller hemma fest. Kommer bli så otroligt roligt och jag ser så sjukt mkt fram imot det!
Idag är det Måndag igen och jag har varit en sväng till stan och fixat en "present" till Linda och en Gemensam "present" till Therese och Jugge.
Jag ahr haft så sjukt dåligt med pengar dne sista tiden så jag inte ens har haft råd att köpa presenter till dom som fyllt år i min familj, tragiskt!
Kvällen ska spenderas hemma hos Therese om hon nu kommer hem från Lule någon gång vill säga..
Imorgon är det skola igen från 8.10-16.20 och vad säger vi ? Blä förjävligt! Hur tänkte dom som la upp vårat schema egentligen? Man kan ju fundera om dom var nyktra till att börja med.
På Onsdag blir det nog troligtvis stan med Mia och Johan för att sedan fara hem till Johan och kolla film, jag ska hjälpa Mia att hitta någon fin och bra vinterjacka och jag vet redan en som jag själv vill ha så den ska hon få kolla på till att börja med.
Sedan så blir dte nog stan igen på Torsdag med Johanna och fredag blir det förhoppningsvis en lugn kväll så jag är pigg och redo för jobb på Lördag.
Det var veckans planer, får se om det dyker upp något mer händelserikt.
Ha det bra allihopa, nu ska jag försöka få ordning på mitt psykologiarbete samt läsa ut Svenska boken!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0