Dagens

Bilderna i mitt förra inlägg är tagna igår när jag satt och frös uppe på läktarn i Lule.
Jag har bestämt mig för att aldrig mer följa med när Ante har träning för jag satt alltså därr uppe i över två timmar och kollade när han tränade, dom är väldigt duktiga så visst var det underhållande bara synd att det är så sjukt kallt.
Efter hans träning igår så for vi iallafall hem till mig igen, jag sökte värme under täcket medans vi satt och såg på ett roligt och bra filmklipp på youtube.
han var vaken en stund längre än jag, jag var väldigt trött men somnade trots det kring 2, har ingen aning om när han somnade . Det enda jag vet var att det var ett helvette att få upp han halv 1 idag när han skulle fara tillbaka till Lule för att spela match.
Efter många om och men, slitande och dragande så fick jag upp han och han for härifrån för en timme sen ungefär.
Redan när han vaknade var här huset fullt med folk, släkten var samlad för att fira Linda 17 år, alla har farit men nu har Lindas kompisar anlänt så dte lär väl vara livat ett tag till. Jag som hade tänkt gåoch vila.
Ikväll är det fest, Ante kommer hem kring 9 och då blir dte väl att fara ganska direkt antar jag men jag vet inte riktigt vars det blir än så länge, har inte pratat med Johanna sen imorse så vi får se vars vi hamnar. Någon utgång blir det iallafall  inte!
Mer om vad som händer idag får ni veta senare, det känns som att jag sitter här och sover just nu.
Nu PN.-
Natti.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0