091020

Hej allihopa!
Idag har jag som alla andra första dagar i veckan varit på dagis men idag har jag känt mig duktigare än dom övriga dagarna jag varit där, ärligt talat
Somnade rätt så sent igår, efter klockan 1 framför filmen Harry potter och halvblodsprinsen.
Vaknade sedan halv 7 imorse av väckarklockan och jag var glad att jag vaknade eftersom jag inte drömt allt för roliga drömmar inatt, ibland är det minsann skönt att veta att det inte alls är lika bra att leva i drömmen som i verkligheten eftersom att man vet att drömmen inte är sann.
jag steg iallafall upp och var sedan framme på dagis halv 8, hjälpte till att plocka fram frukosten och sedan var dagen i full gång.
På något vänster så kände jag mig mycket mera ansvarig än vad jag någonsin gjort sen jag började jobba på det här stället, det kändes bra!
dessvärre har jag tyvärr blivit VÄLDIGT förkyld igen, nyser 24/7, hostar och har magont så jag känner mig inte allt för pigg men trots detta känner jag att denna vecka kommer gå fort.
Det enda jag iprencip inte ser fram emot i veckan är mitt prov som jag har på fredag men jag antar att det går bra, förhoppningsvis gör det de. Jag ska verkligen göra mitt bästa!
När jag kommit hem från dagis efter att ha jobbat över och allting så känner jag mig som vanligt väldigt slut och trött så direkt jag kommer hem så lägger jag mig i sängen framför tvn, slår på 6an och inte förens just före 5 så somnar jag och vaknar sedan upp halv 7.
innan det har mamma varit in och pussat på mig, väckt mig och frågat om jag är frisk eller mår dåligt, allt jag ville var ju att sova men tyvärr förstår hon inte alltid det ;)
Nu ska jag äta upp min mat och sedan börja plugga.
Ha det bra mina fina vänner :)
PUSS




Kommentarer
Sandra och Lovis

Vilken fin bild på Marie! =)

2009-10-21 @ 13:39:29
URL: http://spikesandra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0