Kiruna

Vaknade imorse, väldigt trött och hade ont i halsen men trots detta steg jag upp, noppade ögonbrynen, och fixade håret sedan ringde Johanna och efter de kom pappa och hämtade mig så jag kunde hämta bilen.
När jag var på pappas jobb så var rutorna väldigt smutsiga och spolarvätskan slut så vi fyllde på och sedan for jag vidare till Johanna där jag är nu.
Snart ska vi fara in till stan, jag ska lämna tillbaka en jacka och sedan ska vi gå ett tag sen sak iaf jag ta en 20 minutare i solariumet sedan kommer Ante och vi ska hem till mig och mysa :)
Jag är fortfarande jätte förkyld, vet ej om ajg är feberfri idag, känns nästan inte som det just nu men det kan ju vara för att det är tidigt på morgon och jag är trött, får kolla sen när jag är hemma igen.
Ikväll blir det iaf kiruna med Ante, kommer fram rätt så sent så vi hinner väl inte hitta på nånting innan vi ska sova men det ska bli kul att få träffa dom övriga i hans familj också, har redan som jag sagt tidigare träffat hans pappa så nu ska det bli roligt att träffa dom andra också, jag längtar!
Stannar i Kiruna till på måndag sen kommer jag hem till Pite igen och då ska vi fira våran vän Jimmy som fyller 20.
Alla andra ska fira han på Lördag med bad på havsbadet men då är jag ju som sagt i Kiruna och kan inte vara med så då ska jag och Johanna fira han nästa vecka ist.
Nu ska vi börja fara in till stan, ha en bra helg allihopa!
PUSS




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0