Min älskling har ett hjärta av snö. Det smälter lika lätt som isen i drinken i glaset som hon lämnat i baren..

Hej allihopa!
Idag har jag sovit till halv 9, när jag precis stigit upp ur sängen så ringer Johanna, jag pratar med henne, äter frukost och sedan ringer jag pappa och ber om hämtning.
jag far till skolan, pratar med Bea och hämtar min nya jacka som jag endast använt en gång innan jag glömde den i skåpet i skolan där den nu har hängt i två veckor.
Efter att jag hämtat min fina jacka så går jag vidare in till staden där jag efter ett tag möter upp Johanna och vi går iväg för att sola, jag i 20 minuter hon i 16.5 minuter sedan far hon iväg med fredde till skeå och jag ringer Ante.
Han möter mig på Sunesparkeringen och sedan springer han iväg till systemet medans jag sitter i bilen och väntar.
Efter endast nån minut var han tillbaka med två påsar öl så vi far vidare hem till mig.
När vi kommer hem så träffar vi pappa som slutat tidigare så vi hälsar på han innan vi går in i mitt rum, lägger oss och ser film.
Det blev inte särskilt mkt kollande på den filmen måste jag erkänna ist så får jag agera massör, så jag masserar han innan han somnar och här sitter jag nu med en sovande Ante i min säng.
Jag har ingenting som helst att göra men jag funderar på att lägga mig bredvid han i sängen jag också snart för även jag känner mig väldigt trött fast jag har iaf fått sova 5 timmar inatt medans han inte sovit ett dugg, stackarn.
halv 7 far Ante iväg till lule på träning, hade tänkt följa med jag också men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Om jag inte far så stannar jag hemma och städar upp än en gång i mitt stökiga rum, fixar några uppgifter från skolan och möjligtvis unnar mig några godisar.

Nu ska jag försöka ringa Johanna igen, om hon har tid att prata med mig denna gång vill säga ;)
ha det bra!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0