PARTY

Nyss kommit hem från stan då som sagt, direkt jag kom in genom dörren i mitt rum så snubblade jag nästan över alla kläder som var utspridda över hela golvet.
Det är förjävligt hur det såg ut innan jag tog tag i det alltså..
En massa plastpåsar låg nedanför sängen, dagis sakerna låg på sängen, skolböcker utmed sängkanten, papper, glas och övriga saker låg på sängbordet, golvet, databordet och sminkhyllan.
Jag insåg att det verkligen var dax att städa upp här så jag började med kläderna sedan fortsatte jag med de övriga och efter 10-15 minuter var det färdigt.
Nu är det nästan bländande fint så nu saknas det bara dammsugning och skurning här inne också så är jag helt nöjd med min omgivning.
Har fotat kläderna jag köpte och ska ha till ikv och nu orkar jag inte ta av dom, duschade ändå i morse så då behöver jag inte ta en till dusch innan festandet ska börja.
Tyvärr så har jag insett att jag inte kommer orka färga mitt hår till ikväll, det är jobbigt.
Så farlig ser jag väl ändå inte ut i håret? Lite utväxt får man allt ha tkr jag, kan erkänna att det inte är fint med utväxt men det har ju ändå var och varannan person och det tänker jag med ha, eller iaf ikv ..
Nyss ringde Johanna till mig och frågade om utterligare några personer kunde få komma hit på förfest så jag vet inte riktigt hur många vi blir än, hoppas bara att det går bra för mina föräldrar som självklart också ska vara hemma ikv.
Nu skrev Johanna ett sms och ska tala om för mig hur många vi blir, verkar rätt så oklart men jag ska ringa och prata med henne iallafall sedan tror jag att jag lägger mig och vilar ett tag innan jag ska börja göra mig klar.
ha en bra kväll/ dag allihopa!
PUSS




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0