Ännu en lyckad kväll i Lule stad.

Dagen igår var riktigt och då menar jag riktigt lyckad.
Pratade med Ante i telefon och jag bestämde mig för att fara till Lule och vara med han plus hans kompisar. Det var inte mkt mer med det utan efter skolan for jag hem och duschade, sminkade mig och sedan så pratade jag med mina två vänner Johanna & Bea som egentligen också skulle följa med mig dit men Bea hade fått reda på att hon skulle jobba tidigt nästan morgon så hon kunde inte följa med och Johanna hade blivit ännu sämre under natten till igår så hon orkade inte ritkigt följa med hon heller.
Jag pratade med Ante och berättade att jag kommer själv och sedan när jag var redo så for jag och lämnade bilen på pappas jobb, gick in till busstationen och väntade på bussen men så ringde Mia.
Det visade sig att hon och Ronny hade jätte tråkigt så dom ville följa med mig till Lule, jag ringde och pratade med Ante än en gång och sedan sljutsade Ronny oss alla ner till Luleå och hem till Erik där alla skulle vara.
Alla som var där festade men jag, Mia och Ronny var nyktra men kul var det iallafall.
Det blev mkt Dans, sång, Musik och mys.
Ronny och Mia for hem senare under kvällen medans jag stannade över natten, jag blev puttad eller snarare slängd från sängen så jag har ont i min KIND som är blå och min SKALLE som jag har väldigt mkt värk i, Lindrig hjärnskakning? Nått sånt! Stackars mig, mitt liv är ett trauma.
vi vaknade kring 10 imorse då gick vi upp till Erik som satt i soffan och såg film, vi pratade, satt framför datorn och sedan gick vi och åt en ovanligt god frukost som för min del bestod av en stripsmeny på frasses.
Efter att vi käkat ringer en kille till Petter som senare kommer och hämtar oss alla, vi far till Systemet och sedan hem till Petter, ser film och tar det lugnt.
det var egentligen tänkt att vi alla skulle äta taco där nu ikväll men sista bussen hem till pite gick 19.00 så det blev ingen mat för min del.
Jag önskar jag fick fler sånna här kvällar men Dom flesta kvällarna har varit bra på den senaste tiden sedan så har ju endel varit sämre än andra men dom har utan tvekan varit oslagbara.
ikväll blir det en hemmakväll med Chips, Dipp, Film, Musik och dator.
Ha det bra allihopa!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0