To good to be true!

första dagen på dagis idag och det gick helt suveränt, Ante frågade mig om jag varit trött och det är klart jag varit det men så är det ju alltid första dagen när man inte är van vid att leka med 15 ungar som är från 1-5 år gamla men är man omtyckt av barn så är det väl så antar jag?
nu ska jag inte vara någon jobbig dramaqueen eller så men satan vad jag har varit på dåligt humör idag, det kan ju iofs vara anledningen till att jag är trött, inte ätit särskilt mkt och sådär men det som verkligen inte gör saken bättre är när mitt dryga... äcklar sig på msn. jag har inte tid med sån skit, har så mkt annat för mig men du har iaf lyckats förstöra min dag och det hoppas jag verkligen att du är nöjd med!
turen i det hela var väl att både Mia och Bea ringde och räddade mig från mitt utbrått som om bara några sekunder bort skulle drabba hela mitt hus.
Nu är jag glad som för det mesta igen och har även passat på att fota mitt nya hår som blev klart igår. jag hade ju lite problem med att välja vilken färg jag skulle ha men jag tror faktiskt att jag valt rätt, jag lägger upp dom senare efter detta inlägg så ni får kolla. Sedan så finns som även på min facebook för er som vill se där med.
Just nu sitter jag och dricker LOKA- skogsbär och lyssnar musik, hade snart tänkt hoppa i duschen och ta på mig myskläder och lägga mig under täcket och se tv men inte riktigt än, jag är fortfarande allt för upptagen med msn och facebook.
Hela denna helg som vi har framför oss har jag och förhoppningsvis huset för oss själva så Fredag blir det troligtvis bara mys sedan ut och festa på Lördag.
nu ska jag städa upp i mitt äckliga men söta rum.
ha det bra allihopa!
PUSSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0