http://www.youtube.com/watch?v=EDadO8xKBEQ

Det blev inte en speciellt lång dag i skolan idag, slutade redan kring två sedan satt och och spelade kort med mina vänner i fiket innan jag for hemmåt igen.
Missade bussen imorse också så jag hade inget annat val än att ringa till pappa och be han skjutsa mig till skolan, han kom ganska direkt så jag åt frukost och sedan for jag.
Annars förutom skola så har det inte hänt mkt idag, köpt en massa godis från Handlarn som än en gång gått i konkurs sedan for jag hem och somnade ganska direkt. Klockan 8 åt jag min middag och sedan ringde jag till Bea. Men det visade sig oturligt nog att hon också låg och sov, vi som hade planerat att vara med varandra ikv, se film och bara ta det lugnt men hon vaknade inte förens kring 10 och då hade jag redan duschat och bytt om så då kändes det inte som någon större idé trots att jag kommer somna väldigt sent inatt.
kvälen ser som så ut att jag kommer sitta här framför datorn som vanligt och sedan när jag börjar känna mig en aning tröttare så kommer jag gå och lägga mig och se film igen innan jag somnar.
Börjar sent imorgon så då tänker jag minsann sova ut, får se om jag hinner gå igenom stan en vända tsm med Johanna, det beror helt på när jag vaknar helt enkelt.
Nu ska jag börja avrunda.
ha det bra allihopa!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0