Roadtrip!

Hej allihopa!
Gårdagen igår var verkligen prima och extremt rolig och härlig.
Det började med att vi låg kvar i sängen och drog oss ett tag, jag orkade ju inte festa i Lördags så vi somnade redan kring 12 helt utslagna efter att ha skjutsat runt Jonte mfl från jävre och runt i Piteå.
SÅ det blev en lite tidigare kväll än planerat och sedan var det ju inte ritkigt tänkt att jag skulle vara nykter heller men det blev iallafall så och jag och Jimmy for hem till mig och somnade ganska direkt.
Gårdagen då som jag var inne på tidigare var som sagt härlig. Solen sken och det var riktigt varmt i luften så jag och Jimmy tog bilen, hämtade Bea på Annelund, skjutsade hem henne till Svensbyn och sedan for vi vidare till Lule. I Lule så stannade vi och åt en riktigt god macka och kycklingsallad innan vi skulle gå våran runda på stan.
SÅ vi gick en stund innan vi for hem men när vi kom hem igen så ville vi fortfarande hitta på nå kul och bestämde oss därför för att ta en ny road trip men den här gången mot Älvsbyn så vi hamnade där och sedan i Visträsk.
Vi gjorde alltså inte mkt annat än körde bil igår men trevligt var det. Vi var sedan hemma kring 1 halv 2 i Svensbyn och somnade ganska direkt.
RESULTAT: En jobbig måndag morgon.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0