Johannas födelsedag.

Aningen konstig dag/kväll igår alltså. Min älskade vän fyllde år som ni säkert har förstått men vi åt middag hemma hos mig först med släkt och vänner och sedan for jag och Jimmy vidare till Johan där en massa fulla människor var. jag och Jimmy som var dom enda nyktra roade oss med att sitta och lyssna på Johannas "sludder" där hon upprepade samma mening typ sådär 10 ggr. "Dom sa. Man får vara här om man vill." Också böt hon ut och la till nått ord då och då. Men gud vad vi skrattade.
Anledningen till att jag var nykter är för att jag var tvungen att skjutsa hem min mormor till Djupviken och det gjorde jag också när klockan var kring 12.
Efter att jag skjutsat henne så tar jag nån öl tillsamans med Jimmy och Johan hemma hos Dennis som förövrigt blev "smått" dragen så han somnade redan när klockan var kring 11.
Vi satt iallafall uppe i Dennis kök och lyssnade på musik, jag gjorde mat och sedan var våran kväll så och det blev väldigt sent men vi hade iallafall roligt.
Idag har jag ingen aning om vad som händer förutom att jag ska till Lule och käka på mc donalds. Vi får sedan se vad kvällen har att erbjuda, Stannar jag kvar i Lule? Eller åker jag tillbaka till Piteå? Blir det fest eller en lugn kväll hemma framför tvn? Ja det återstår att se!



Fler bilder finns på facebook!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0