På tal om förut!

Gårkvällen blev sen och en aning impulsiv.
Vi har legat i sängen och degat som mest hela dagen men det har varit sjukt härligt och sen när man kollade på termometern och såg att det bara var 12 grader varmt ute så kände jag inte de minsta skuld i det.
Det börjar verkligen bli tufft nu, hösten är påväg och med den- KYLAN!
Jag hatar kyla och anledningen till det är väl att jag inte kan hålla mig varm med 10 plagg på mig ens. Jag är sjukt kallblodig och förfryser ALLTID iallafall händer och fötter när jag är ute. Förra vintern blev jag dock en aning härdad när jag vistades mycket i Kiruna som inte är känt för annat är KYLA, GRUVAN och ISHOTELLET. Iallafall så var det omkring 40 minusgrader när jag var där förra vintern och helt sjukt vad kallt det var. Man kunde inte ens duscha om man skulle gå ut direkt efter för då förfrös man ansikte, övrig kropp och hår!
Jag klarade mig iallafall från det eftersom att jag inte duschade direkt innan jag gick ut men nog förfrös jag fötter och händer alltid.
OCH SEN att jag har haft ett förhållande med tre stycken därifrån är ju en annan femma men som jag alltid har sagt så är dom stjärnor i mina ögon för det är dom allihopa som en gång tillhört mig!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0