Lite uppdatering från senast.

Jag har pratat med både Jessica från ume och med Tina som jag förhoppningsvis har min telefon hemma hos . Jag och Jessica kom nämligen fram till att det kommer bli väldigt komplicerat och jobbigt om jag inte har min mobil under helgen när jag är hos henne i Ume så jag tog mig ett snack med Tina och vi har bestämt att jag ska få leta efter den imorgon men för att kunna göra det så måste vi hämta nyckeln i Norrfjärden där hennes mamma bor men det är de värt. För om den nu skulle vara där så skulle jag bli VÄLDIGT glad. Har ju varit utan telefon i 5 dagar nu och det har varit väldigt jobbiga dagar ska jag tala om. Kommer bli en lättnad om jag får tillbaka den som jag förhoppningsvis får för jag åker ju faktiskt om två dagar.
Känns som att denna vecka gått OERHÖRT fort, så underbart med helg igen.
köpte i övrigt dom sista julklapparna idag så nu är jag heeelt färdig, känns väldigt skönt att jag slipper tänkt på de mera för jag kände mig ärligt litre stressad idag när jag skulle springa in till stan och egentligen shoppa mest till mig själv. Shoppade faktiskt ingenting alls till mig själv, inte ens hårfärg som planerat utan jag valde att vänta med det. Blir nog bäst så tror jag och jag känner mig duktig!

Johanna har också varit förbi och hälsat på, så underbart mys det har varit. Älskar verkligen den tjejen, du lyser upp mina dagar. Helt fantastisk!
Även om vi inte gjort särskilt mycket så har det varit så oerhört skönt att ha henne här, få prata med henne och bara umgås.
Nu ska jag diska upp dom sista tallrikarna och glasen eftersom att jag ju självklart har ätit efter att jag diskat upp allt det andra. Det tar ju aldrig slut alltså!
Tur att Johannes kommer hem snart. ♥

Mys med Johanna!


Kommentarer
Johanna

Du är verkligen en toppen tjej! älskar dig så fruktansvärt mycket! kul att se dig och umgås med dig själv det var ett tag sen nu <3 var väldigt trevligt och se hur du bor nu och hur du har det ! och jag önskar er all lycka till!

2010-12-16 @ 00:37:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0