Morrn!

Hej allihopa och godmorgon!
Vaknade till att börja med halv 8 imorse men då insåg jag att ingen var vaken som inte skulle iväg och jobba så jag gick tillbaka och la mig i sängen igen och kollade tv tills jag somnade igen ungefär en timme senare och vaknade upp halv 12. Kändes bättre att stiga upp då, helst eftersom att det finns ingenting alls att göra så tidigt på morgonen som halv 8.
Hade tänkt göra mig en liten lunch nu istället för en frukost så det håller i sig lite längre och sedan ta mig en promenad på 1.2 mil. Har verkligen tänkt på att gå ut en långpromenad nu i flera dagar men jag har varit för lat och hellre gjort annat så det har inte blivit. Men idag så får jag allt motionera litegrann, måste ju vara i trimm till nyår. Helt sjukt vad jag längtar!!
Vad som händer idag efter min promenad vill säga är än så länge rätt så oklart, kanske om jag orkar att jag fortsätter och går en längre promenad mot Bergsviken och hälsar på min kära vän Johanna. Det har jag iallafall orkat förut men man vet aldrig nu, om jag blivit latare kanske och inte orkar gå längre promenader? Det vet man faktiskt aldrig föräns man är där ute och går!
Ahja, jag hoppas iaf så nu ska jag käka och sedan börja bege mig ut i naturen, hopaps på att det inte är allt för kallt bara!
Ha det bra, puss!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0