Duktiga flickor!

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka till skolan igen och idag något mkt piggare än igår.
Jag har haft fullpackat med lektioner idag men det har faktiskt inte varit så jobbigt för det utan det har gått bra och jag har fått undan mkt skoljobb.
Efter skolan ska jag även idag ta mig en runda förbi stan, lämnade ju faktiskt tillbaka en klänning igår som blivit för stor under jullovet. Jag är chockad hur man kan bli mindre i midjan efter all fet julmat man äter men konstigt nog så har jag lyckats och då såg klänningen inte lika fin ut på min kropp längre.
Nej jag lämnade tillbaka den och fick 200 kr i handen och ska därför kolla på ett par skor och nå kläder som jag inte hann kolla på igår. Jag gick förbi hela gallerian för att jag var stressad så jag hade tänkt gå igenom där en sväng idag när jag har slutat för dagen klockan 3.
Jag får förövrigt tillbaka mitt prov i människor i behov av stöd idag och det ska verkligen, verkligen, verkligen bli spännande att se resultatet.
Jag och Erika har även sparkat igång vårat grupparbete rejält idag och är därför snart färdiga, kanske är vi det i slutet av veckan men jag skulle allt tippa på det. Vi är allt bra duktiga!
Nu börjar snart min nästa lektion så jag ska börja gå ner till den så jag inte kommer för sent.
Ha det bra allihopa!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0