Gött, snart slutar jag?

Hej alliihopa!
Dagen har precis börjat och jag har inte hunnit ha någon lektion än.  Jag skulle ju som jag sa igår ha ett förhör med Carolina men hon kom aldrig, antar att hon glömt bort mig och Erika? Och sedan när hon väl kom så han jag inte så det blev flyttat till imorgon istället och jag tror att det är lika bra för då får jag bort två stycken saker på en och samma gång och om jag har tur så kanske jag får ha det skriftligt ist för muntligt.
Maria hörde av sig precis och våra planer för helgen blev totalt ändrade om vi nu inte far till Älvsbyn en utav dagarna för den andra dagen som nog troligtvis blir Lördag ska vi iallafall följa med en massa folk och köra skoter. Gud vad jag har längtat efter skoter sen snön kom och nu ska vi äntligen få köra. Svin kul!
Precis efter jag pratat med Mia så hörde Therese av sig och ville att jag skulle färga och fixa till hennes hår som för tillfället är knall rött. Vi får se hur det går för det är verkligen en kamp att få bort färgen när de väl är rött.
Annars idag blr det nog bara att plugga, kolla tv, sitta vid datorn och ta det lugnt.
Det är kallt idag eller inte om man jämnför med vad det var i Kiruna medans jag var där men idag är det iallafall 17 minus så det är en aning kyligt i luften om man säger så.
Tidigare, helgen som var tillexempel så var det upp till 3 plus och vindstilla, det var riktigt härligt men man får se från den ljusa sidan att det ju faktiskt är sol ute idag.



Kommentarer
Linda Hurtig

THERESE HURTIG??? HAHAHHAHAHAHA

2010-01-14 @ 14:58:29
URL: http://lindahurtig.blogg.se/
Erika

Vad ska du göra i helgen ? ;D

2010-01-14 @ 19:25:28
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Sandra

VAH?! Är du knäpp eller?x)

2010-01-15 @ 14:19:16
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/
Sandra

Rätt så obestämt men jag ska iallafall fira fredrik som fyller 20 tsm med en massa folk och då blir det ju en massa roligheter. Sen kommer Andreas ner till mig också ;D

2010-01-20 @ 20:36:50
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0