Idag har jag haft fullt upp..

Hej allihopa!
Idag har jag faktiskt hunnit en hel del och det är jag glad och nöjd över.
Till att börja med så var jag som jag sa i mitt tidigare inlägg som vanligt i skolan och då fick jag ju faktiskt tillbaka mitt prov i människor i behov av stöd som gick lika bra som väntat och som jag hoppats att de skulle göra.
Jag antar att jag fick de betyg jag förtjänade och jag blev nöjd med det!
Annars idag så har jag även haft betygs snack med min psykologi lärare som sa till mig att jag svajade mellan två betyg nämligen G och VG så både jag och en tjej till i klassen skulle få en chans att göra två extra uppgifter för att få ett VG om vi ville ha det och det tackade vi självklart inte nej till. Så för min del så blir det ett test på Torsdag tsm med läraren och Erika och sedan har jag ett prov som ska göras på Fredag och får jag VG på båda två så får jag VG i betyget.
Det återstår att se hur det går men jag hoppas verkligen att det går som jag vill den här gången också.
Efter skolan så for jag och Erika iallafall vidare på stan, åt glass på Café Pite och jag som inte kan hålla fingrarna i styr kom inte tom hänt hem den här gången heller. Utan med mig hem fick jag en klänning, en tröja och en mindre handväska- alla i svart!
När vi handlat klart osv så ringer mamma och säger att dom ska fara förbi och hälsa på Jesper och Lovis och jag som inte varit där på två veckor känner mig extremt sugen på att följa med och träffa min lilla flicka igen och det gjorde jag också.
När vi kom dit så satt Lovis och kollade på ett barnprogram på tv och sedan fick jag sitta och kolla x-antal Pingu avsnitt tillsamans med henne och less blir man kan jag tala om.
Det är så sjukt hur en liten tjej på inte ens två år kan vara så inne i en film.. Hon gick inte ens att få kontakt med när hon satt där och kollade men när hon väl kollat klart så började hon sjunga och dansa till Lady Gagas nya låt- bad romance, hennes tillfälliga favorit.
När vi slutligen for hem och det var dax för Lovis att sova igen så kramade jag henne och for vidare till Svensbyn med mamma och pappa.
Sen jag kommit hem så åt jag min väldigt sena middag som bestog av spaghetti och köttfärssås och sedan har jag även hunnit kolla igenom min inlämningsuppgift samt mitt prov.
Nu ska jag lägga mig i sängen och inatt ska jag sova GOTT och framförallt LÄÄÄÄNGE. Vissa har ju faktiskt sovmorgon till 12.40 imorn, deni!
Godnatt, PUSS!


Julklapp av Andreas. Fick även en topp som för tillfället är blöt och hänger på tork. :)

och sen har vi självklart dagens köp som jag ju också måste visa. :)



Kommentarer
Sandra och Lovis

SKITsnygga skor!! Synd att vi har långt ifrån samma storlek, annars hade jag nog knyckt dem av dig! =)

2010-01-13 @ 08:44:33
URL: http://spikesandra.blogg.se/
Erika

Jag med känner igen dem, konstigt, vad gör de på min blogg: O

2010-01-13 @ 22:28:14
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Sandra

ja jag vet , dom är svinsnygga och jag är verkligen jätte nöjd med dom!:) synd att du inte var hemma igår för då hade jag på mig dom.

HAHA! de hade jag inte tillåtit ;)

2010-01-13 @ 23:34:15
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/
Sandra

Sandra: Jag vet inte Erika, jag tkr det hela verkligen är hur konstigt som helst. Antar att dom bara har hamnat där .. ;s

2010-01-14 @ 13:31:48
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/
Ana

Sjukt snygga stövlar :D



Försten så har jag just en tävling på min blogg och du kan vinna skönhetsprodukter (värde 400kr) på ett väldigt enkelt sätt!!



Mer information hittar du på min blogg! http://anaaana.blogg.se/



Ha det bra! :)

2010-01-15 @ 21:51:17
URL: http://anaaana.blogg.se/
Sandra

tack så mkt, är grymt nöjd med dom faktiskt!;D

2010-01-20 @ 20:37:59
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0