Irritation och saknad!♥

Hej allihopa!
Det blev ingen bio för mig ikväll, utan ist så tog jag mig ett besök hos min mormor och hos hennes så kollade vi tv, drack te och jag åt godis. Jag är även på väldigt dåligt humör över en sak som jag absolut inte tänker gå in på här utan det får fixa sig av sig själv utanför internet och jag tror helt enkelt att det bli både bättre och smartare så. Jag är absolut ingen grinig person men det handlar om vad man tolererar och inte.
Imorgon är det Fredag, efterlängtade, älskade Fredag som jag har längtat efter hela veckan. Efter skolan imorgon, jag slutar redan klockan 1 så ska jag fara vidare till Johanna och spendera Fredagen tsm med henne och sedan får vi se vad vi hittar på för något roligt. Mamma ville att vi skulle fara och äta en tre rätters middag klockan 20 men vi får se hur jag hinner med det. Inte säkert att jag är hemma då med andra ord för annars hade jag ju absolut inte tackat nej till ¨något sådant!
Och nu medans Lule spöar Linköping i hockey så ska jag sätta mig i sängen och plugga. Hade gärna farit och kollat men jag måste verkligen göra nånting nu. jag har ångest över min lathet!
PUSS♥
http://lhf.hockeyligan.se/main.aspx?contentid=23415275521
intervju av Marcus Lule- Rögle.


Kommentarer
Z A N D R A :)

sv: hehe okej ;P

dom heter Anna o Jens iaf ;)

2010-01-28 @ 20:55:44
URL: http://decevven.blogg.se/
Ginny

besök min blogg :)

2010-01-28 @ 21:06:19
URL: http://www.girlzholic.net
Leia ♥

Trevligt att besöka nära & kära. :)

2010-01-28 @ 21:18:46
URL: http://leiabloggar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0