Snöstorm klass 2!

Hej allihopa!
Kan börja med att säga att vi inte haft särskilt tur med vädret varken när vi varit i Pite eller i Ume. Det har varit enormt kallt och vi har strosat runt i, som vi insåg när vi kom fram till ume i morse och skulle gå på stan FÖR LITE KLÄDER på oss. Vi gick runt och frös först i två timmar på stan men jag fick med mig en väska hem och är därför väldigt nöjd med det. Spanade även in ett par väldigt söta ljus gråa uggs på skopunkten men dom fick tyvärr stanna kvar där eftersom att jag insåg att jag aldrig hade orkat bära runt dom hela dagen både medans vi var på stan och när vi besökte waldorfskolan.
Vårat projektarbete var nog under våra förväntningar tror jag, vi fick inte se allt vi ville eftersom att vi blev försenade pga att bussen var försenad och hon verkade även väldigt stressad och var inte alls så trevlig att prata med som vi förväntade oss att hon skulle vara.
Vi fick iallafall veta rätt så mkt fakta, gå runt i en byggnad som såg ut som en vanlig skolbyggnad för gymnasieklasser och sedan insåg vi att vi hade missat bussen och fick därför gå en hel mil tillbaka till stan för att hinna med bussen hem.
Vi han förfrysa både ansikte och tår innan vi var framme men lyckligtvis var bussen försenad och vi han dricka en mugg med varm choklad innan vi hoppade på bussen. Jag måste erkänna att både jag och Erika fortfarande var en aning frusna när vi hoppade av bussen, 3.5 timmar senare i Piteå!
Här blåste det inte alls lika mkt som i Ume och det kändes inte alls lika kyligt som det gjorde där heller. Det var till och med så att bussen inte kunde möta andra bussar efter vägen för att den rubbades av vinden, jag och erika kunde luta oss mot vinden och blev puttade framåt av den. Helt sjukt vad det blåste och helt sjukt vad vi frös . Egentligen så går det inte att säga särskilt mkt positivt om dagen, det enda är väl att vi om en vecka typ är klara med vårat projekt arbete som andra i klassen knappt har börjat med. Det är skönt att vi gjort bort det och får därför vara ledig från dom lektionerna nu hädanefter!
det var allt som har hänt idag och jag är glad över att vara hemma och kan ta det lugnt igen, sjukt trött.
Imorgon är det skola igen men jag börjar sent och får därför sova ut. Nu ska jag äta upp min kycklingsallad, se andra avenyn som tyvärr inte hade uppdaterats upp igår och sedan ska jag sova!
Ni får ha det så jätte bra allihopa så hörs vi imorgon.
PUSS♥








Kommentarer
Viktoria M

sv:Tacktack vad snäll du är :)

2010-01-27 @ 23:24:20
URL: http://viktoriamo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0