halloj!

Hej mina kära vänner!
Nu är jag tillbaka igen- 2 dagar senare och trött som ett AS!
jag har ju jobbat som ni vet och jag tror inte jag har varit så här trött i hela mitt liv, sov väl inte så särskilt bra inatt så de blev inte så många timmar sömn om man säger så och för att intyga det så kan jag säga att jag var nära att somna ståendes när jag packade skinka idag.. Nä fy. Så trött står jag helst över att vara!
Igår var det sjukt fint väder så vi firade det med att fara på havsbadet och badade plus solade fram till att klockan var fem efter mitt jobb. Sedan for vi vidare till Pitsund och åt där mamma och pappa står med sin husvagn.
På kvällen skulle dom basta och dricka, Jimmy bastade med pappa och några till Killar för att hålla sällskap och jag satt med mamma och eva utanför Evas husvagn som står vid vattnet på havsbadet.
På kvällen köper vi gotta och far sedan hem igen, det avr skönt att komma hem för vi la oss och kollade film innan vi somnade och jag ( duktig som jag är) lagade mat till morgondagens (dagens) Lunch och även lite på sidan om eftersom att jag var rent ut sagt utsvulten.
Idag blir det en något mycket tidigare kväll med mys tillsamans med Jimmy. Det är ju trots allt väder så man frå vara inne idag. Lite grå dassig himmel, däremot inte kyligt men regnat har det allt gjort så då är det tillåtet att ha myskväll.
Nu ska jag torka håret och fara vidare till min och Jimmys stuga, jobb imorgon som vanligt igen!
Ha det bra allihopa.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0