Tillbaka på hemmaplan!

Hej små stjärnor!
jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på två dagar men jag har inte varit hemma i Sverige och har därför inte haft tillgång för något internet.
Vi har bott på hotell i Finland, två olika och i ett utav dom så fick vi de väldigt billigt med tillgång till sportbar inne på hotellet och gratis alkohol i stort sett hela kvällen och natten. Det hotellet låg i Kemi och sedan for vi sedan vidare till Oulo ( Luleborg som de heter på Svenska) Och bodde på hotellet Eden. Där fick vi gratis frukost, lunch och middag och sedan även tillgång till badhuset som hörde till hotellet. Där fick vi bada gratis hela dagarna om vi ville men vi blev ganska snabbt less trots att det var stort och roligt. kan även säga att det för OVANLIGHETENS skull var SALTVATTEN i paradisbadet så det smakade FN om man fick de i munnen men de var riktigt klar grön/blått och 32 grader varmt. Riktigt härligt!
Vi hade två- tre helt underbara dagar tillsamans och ikväll när vi är på hemmaplan igen så ska vi umgås med våra två otroliga vänner Johanna och Emil. Bilder från vårat äventyr finns på facebook.
Ha det bra allihopa!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0