helhelg nykter!

Hellå!
Det blev en sjukt sen kväll igår. Jag avr iallafall med Jonas, Jimmy och Danne. Vi körde bil runt på olika ställen och stannade upp då och då och gjorde roliga saker. Det slutade med att klockan var halv 4 innan vi var hemma.
Det blev alltså med andra ord en sjukt jobbig morgon imorse när jag steg upp och skulle vidare till jobbet. Ställde klockan på 9.20 men låg och drog mig fram till att klockan var 10 sen for jag och jimmy iväg 20 över.
Jobbade fram tills klockan var två och sedan for jag hem, duschade och jag sitter nu här med hårinpackning i håret. Det blir ännu en lugn kväll. Känner att det kommer bli jätte skönt och med andra ord så blir det en hel helg nykter för min del.. Jag tyckte att det avr dax nu, det var ju trots allt fleeera helger sen sist!
Ikväll blir det väl att hitta på något liknande som igår men först ska jag fara till mormor och lämna tillbaka nå pengar till bensin och även höra med mamma och pappa om dom kan övertrasera nå pengar som jag tankat över minus på mitt konto för tre dagar sen när det var kris med bensinen i bilen.
Nu ska jag allt börja städa mitt rum, bädda sängen och sedan tvätta ur håret och klä på mig!
Ha det bra allihopa.
PUSS


Kommentarer
chantelle

Bloggen om allt, skor, väskor, killar, SEX, skönhet, bloggdesign m.m, vill du ha bloggdesign borde du kontakta mej!



Just nu har vi uppdaterat otroligt onödig FAKTA om sex, här har du ett smakprov



I Hong Kong är en hustru tillåten enligt LAG att döda sin otrogne make, men bara om hon gör det med sina bara händer, makens älskarinna däremot kan dödas på vilket sätt som helst.



gå in på bloggen för att se fler!



kram

2010-05-29 @ 21:34:19
URL: http://shoesbagsboys.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0