Bojkottad

Hej allihopa!
Jag är återigen tillbaka, smått irriterad och less. Orkar inte skriva ut någonting för då blir det så stor sak över det hela eftersom att det tydligen är lågstadienivå för att jag säger som jag tycker.
Skitsamma, kvällens planer var egentligen att fara på Nodo men eftersom att det bara var jag som hade bil så bojkottade jag det hela och valde att stanna hemma istället. Känns bättre så eftersom att jag ändå som sagt är irriterad och less på det mesta just nu!
Nåja, jag ska nog ta mig en promenad och sedan avsluta kvällen med en film hemma. Jag behöver verkligen en tidig kväll ikväll eftersom att jag inte haft någon sådan på ett väldigt bra tag, jag har liksom insett själv att jag behöver det och det stämmer bra.

Nu ska jag hämta lite pick och pack utanför huset som verkligen behöver komma hem nu. 
Here I go again! 


Kommentarer
Anonym

nej, det är inte lågstadienivå att du säger vad du tycker utan sättet du säger det på, alltså pikar om det på fb och inte kan ta det i telefon. vi är väl ändå vuxna människor?

2010-11-16 @ 19:35:28
Sandra

Antar att det är du Tina? Såhär är fallet. Det är inte så stor idé för dig att yttra dig om just det där eftersom att du själv bara för några minuter sedan skrivit ut saker på facebook och det borde väl logiskt sett vara lika omoget? Förmodligen är de ju de!

2010-11-16 @ 19:56:01
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/
Anonym

ja det är tina. ja jag skrev på facebook för du vägrar svara någon annanstans. hur du resonerar tycker jag är snäppet omoget, du tycker vi gör fel i att ta för givet att vi kunde åka med dig, big deal. stå på dig istället och säg det till oss innan du yttrar dig om det på facebook. jag menar vi är fan vuxna människor, och då beter man sig inte såhär man tar det inte över internet heller men du ger oss ju inget val. du kunde ha gett oss ett nej och bett oss ta bussen så hade det varit lugnt. hade du inte skrivit ut det och istället sagt det till oss så fine, klart vi hade accepterat det. men i den här ålder tar man inte diskutioner vänner emellan över facebook eller blogg kommentarer.

2010-11-16 @ 20:41:42
Sandra

Okej gött!

Menare.

2010-11-16 @ 21:50:16
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0