Lugn helg- det bästa på länge!

Hej allihopa!
Nu har helgen passerat och det är Måndag igen. Jobbade ju som ni vet i Lördags men jag slutade tidigt så sen efter det så hade jag kunnat göra precis vad jag velat förutom att dricka (orsak, privat.) Men jag for iallafall förbi Johanna, Tina och Veronika sedan hämtade jag även upp Andreas hos Marcus.
Vi körde runt lite överallt och for förbi några fester som jag inte tyckte var sådär jätte roliga, men var ju mycket för att jag inte kände många där och det gjorde dessvärre ingen utav oss och i övrigt så var mina 4 vänner dyngraka och hade därmed svårt att gå rakt och hålla sitt dricka och sina cigg i handen.
Kring 1 for jag hem och tog det lugnt framför datorn och jag satt och tänkte på hur sjukt skönt det var att få ta det lugnt och bara vara för sig själv ett tag.
Kring halv 2 ringde sedan pappa och ville ha hämtning så jag for och hämtade han hos min farbror och vi plockade upp Linda och Anton på Klubbgärdet. Sedan sist men absolut inte minst så for vi och hämtade mat på Sunes och jag fick därmed gratis mat för andra dagen i rad.
Ja i Fredags var jag ju också fyllechaffis till Therese, Jugge, Jesper och hans kompis men eftersom att Jesper tappat bort Therese och Jugge så fick jag köra en extra vända till stan för att hämta upp Jesper. Inte gjorde det någonting för som jag ser det så hade jag inte mycket annat för mig. '
Min helg har alltså bestått av fyllechaffning, lugna stunder och enbart mys och jobb.
Gårdagen så umgicks jag med Jimmy och Jesper, vi gjorde inte sådär  jätte mycket men det som Jimmy gillar bäst, vi körde bil runt om- överallt i Piteå. Eller så som det var för mig- åkte bil.
NU ska jag hänga upp tvätten som jag tvättat för en stund sedan och sedan ska jag äta och vänta på att pappa kommer hem med bilen så jag kan fara in till stan sen och umgås med Fredrik.
Ha det bra!
PUSS





Kommentarer
Tina

hehe min vurpa VAR snygg. snygg du är btw ;-)

2010-11-08 @ 18:04:17
URL: http://tinav.blogg.se/
Sandra Hurtig

Hah, stackarn. Det såg ju ut att göra jätte ont :( nååh. Tack, du med! <3

2010-11-08 @ 18:28:31
URL: http://[email protected]


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0