Morrn!

Hej allihopa och godmorgon!
Kan väl börja med att säga att Stifler nog troligtvis inte var ner någonting inatt eftersom att doften helt har försvunnit nu. Satan det var ju lite synd eftersom att jag frös inatt och hade behövt sällskap.
Nååväl, Torsdag idag och imorgon tar vi helg igen. Frågan är bara vad vi alla ska hitta på? Antar att dom flesta ska dricka? Så det blir väl fest i helgen antar jag, nyktert! Jag har börjat gilla det nyktra livet, det känns så oerhört skönt på något vänster. Man sparar pengar på de, man slipper vakna upp bakis morgonen efter och man kan kolla på alla fyllskallar som gör bort sig- komma ihåg det och tala om vad dom gjort dagen efter. Klockrent, för det är väl det som är det roligaste antar jag!
I övrigt så drömde jag en komisk dröm inatt, den var bra härlig. Nog för att den var helt utan handling och man fattade ingenting utav den, typ. Men ändå, den var bra denna dröm . Tack för att jag fick drömma en bra dröm inatt efter gårdagens dröm, den var jävlig den- Far åt H-vete!
Vanligtvis så brukar jag ju sova längre men jag vaknade allt en vettig tid idag, nämligen 10.10- lämplig tid ellerhur?:)
Jag tycker iallafall det och i vanliga fall så hade jag hunnit göra mycke roligheter idag om inte mamma lämnat en lapp vid databordet (antar att hon har förstått att det första stället jag går till när jag vaknar är hit.)
Det stod iallafall

" Hej Sandra! Du får gärna hjälpa till med helgstädningen och tvätta idag. Vi jobbar länge. Kram"


Tack mamma, nu var denna dag förstörd! Jag lär ju inte hinna någonting idag. SEDAN så är det säkert disk också. Hon kunde bara inte skriva det på pappret för att det inte rymdes. Ja så är det nog, förjävligt!

Dax att börja nu då kanske?


Kommentarer
Therese

Du bor ju där gratis så inte är de mer än rätt!!!

2010-11-11 @ 11:22:11
URL: http://theereese.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0