out of my life.

Hej allihopa!
IDag mår man väl som man förtjänar kan jag väl börja med att säga men jag ångrar ingenting ändå.
Alla dessa öl som blivit uppdruckna i helgen har jag rent ut sagt förtjänat och som jag har haft roligt! Denna helg som nu snart har passerat har rent ut sagt varit kanon!

Fredag: Började dagen med att gå på stan tillsammans med Johanna och Tina. Det blev ingen lång vistelse men några affärer han vi iallafall besöka och jag måste f¨å säga att dom verkligen inte har några kläder alls i stan längre. Jag sökte bara efter ett klädesplagg som jag kunde bära under någon av kvällarna, Fredag eller Lördag men hittade inte ett skit. Så jag struntade helt enkelt i det och åkte hem med mamma istället.
Jag duschade snabbt och gjorde mig i ordning och sedan for jag tillbaka till stan, köpte alkohol och sedan hem igen för att äta den mat som serverades hemma. Hämtmat från ängeln!
Vi började sedan vårat festande hos Tina, for sedan vidare in mot stan till Jimmi, festade där ett tag. Våran kväll slutade några timmar senare på Kalles där det var orerhört mycke roligt folk som man kunde prata och sitta med.

Lördag: Vaknade upp med några ynka timmars sömn, åkte sedan vidare till Furuberget och hämtade bilen sedan åkte jag vidare till Jobbet och arbetade från 12-19 där.
Efter att jag slutat jobba så var det bara att jäkta sig hemåt, göra sig i ordning, slänga i sig nå mat och sedan fara till Lillpite där dom redan börjat festfirandet för Jugge 30.
Jag hade en jätte bra kväll både igår och i Fredags. Verkar som att jag har roligare nu på fester än vad jag haft tidigare, vad det beror på vet jag inte men det jag vet är att jag haft underbart roligt och jag vet att detta kommer upprepas tusen gånger om!

Nu kliar färgen i håret så jag ska kolla hur långt ifrån det är innan den ska tvättas ut. Det blir förövrigt en rödare färg med svarta nyanser i. Tror och vet att det blir kanon!
Bilder från festandet kommer in sen.

bjuder på en lite äldre bild som jag hittade i min bildsamling.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0