tusen gången om.

Hej allihopa!
NU är jag hemma igen efter ett besök på stan. Idag har jag bilen hemma eftersom att jag har hämtat den från pappas jobb nu när jag var färdig med dagens uppgift.
Jag är iallafall på ett väldigt bra humör idag, trots kylan utanför. För ska jag vara ärlig och som dom flesta av er säkert redan vet så hatar jag ju verkligen kyla och det är väl för att jag är så sjukt kallblodig och har därför lätt att bli frusen och sedan oerhört svårt att få upp normal temperatur igen när jag kommit in i värmen. Förjävligt det där med kyla. Därför ser jag verkligen bättre på Sommaren, dom ljusa tiderna, sol, bad och värme.
Nåja, nogpratat om det för jag har ju trots kylan varit ute och promenerat runt fårön idag och det är ju faktiskt en bit men det var riktigt härligt faktiskt. Sedan så har jag ju min älskade musik att lyssna på och det gör ju det hela mycket bättre och snabbare går det också för den delen, börjar känna att jag får upp motionen nu igen. Kanske det beror på att jag varken druckit eller rökt på flera veckor? Det måste ju vara därför. Det tror jag på iallafall- för jag är faktiskt DUKTIG hära. Det säger iallafall mina kompisar..

NU ska jag äta massa mat och sedan ta mig en powernap!
PUSS


Kommentarer
Angelica

Jo, jätte duktig! :) jag är inte så dålig jag heller.. Varit nykter ett tag jag också. Men Tina och Johanna, dom är inte lika duktiga dom ;)

2010-11-15 @ 13:10:50
Sandra

Nejfan, Dom sviker ju bara!

Var det inte dom som skulle vara nyktra till after x-mas eller nyår? Ja det sa dom allt. Men he klara dom int ;> DOm klarade inte ens EN helg x)

2010-11-15 @ 23:58:56
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0