VÄRKAR

Hej allihopa!
Jag överlevde tanläkaren och är nu hemma igen. Jag började min morgon med att äta frukost, satt vid datorn och borstade sedan tänderna. Jag var tvungen att åka in till stan två timmar innan min tid hos tandläkaren för att ta min medicin- antibiotika, så det var lite jobbigt. Men som sagt så överlevde jag och sitter nu här hemma igen och lyssnar på mimikry samtidigt som jag gnäller för mig själv över min värkande mage.
Somnade väldigt sent igår och inte nog med det så vaknade jag ungefär en timme senare av att jag hade världens mardröm. Jag han inte ens fundera över drömmen innan jag rent ut sagt ville skrika rakt ut för att jag hade så SJUKT mycket värk och även då i magen. Så jag gick upp på toa, eller snarare gjorde så gått jag kunde för att försöka gå. Jag kravlade väl snarare fram, spydde, tog en hink till mitt rum och gick sedan tillbaka till sängen för att göra ett nytt försök att sova. Värken släppte ungefär 10 minuter senare och då kunde jag äntligen sova igen och vaknade inte förens klockan ringde.
Värken som jag har nu gör tack och lov inte ens hälften så ont som värken jag hade inatt men jag gnäller ändå för att ingen är här och sköter om mig!
Nu ska jag lägga mig och vila för om en timme ska jag lämna tillbaka bilen till pappa och sedan får jag äntligen äta mat.
Vad som händer ikväll är än så länge oklart, vi får se helt enkelt!
Ha det bra allihopa!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0