Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Hej allihopa!
Min kväll igår var mycket bra och jag for runt lite överallt så jag var först hos Simon där dom kollade idol och tog det oerhört lugnt, vilket faktiskt var jätte skönt. Där fick jag även tillbaka min älskade kamera som jag saknat så oerhört mycket så idag kan jag ju säga att jag fotat och efter att jag kommit hem så ska jag lägga upp alla bilder inklusive alla bilder som är tagna från Simons 30 års fest så det blir kanon!
Efter att vi varit hos Simon så åker vi vidare till Sara där våran älskade favorit tjej Tina håller hus och även en massa andra góa vänner som drack och hade det trevligt till musik skratt och prat. Där kan man väl kanske tro att våran kväll tog slut? Men nej, våran kväll slutade verkligen inte där utan vi far vidare till Bejje där dom badar badtunna och dricker i Lillpite och sist men inte minst åker jag till min efterlängtade vän Jenny där även min lillasyster och Anton var OCH sedan slutade min kväll VÄÄLDIGT sent så jag har väl sovit sådär två timmar inatt. Känns ju verkligen jätte bra!

Nu sitter jag här och är helt slut i kroppen efter att ha gått några timmar på stan här i Lule. Jag väntar för tillfället på tåget och sitter därför framför datorn för att tiden ska gå lite snabbare och jag tror ärligt talat att jag aldrig längtat så mycket efter att få komma till Kiruna. Men snart är jag tillbaka igen, och det känns jätte bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0