G söndag!

Igår åt jag middag hemma hos simon, go mat och trevligt var det, jag fick till och med sköta disken efteråt. Han är så söt så! Sedan så hade vi ju Rickard med hans fina texter om Jim Berg, dom gillar vi och vill höra mer av.
Under kvällen så hade Simon fest och jag var där snabbt men bestämde mig sedan för att pallra mig vidare mot Luleå.
Det var meningen att jag skulle övernatta där och just i detta nuet sitta där borta men eftersom att mina föräldrar behövde skjuts och jag missade med det bussen och någon bil kunde jag inte heller ta så det slutades tyvärr ut.
Dagar som idag finns det bättre av, jag mår inte alls bra. Känner mig konstig i kroppen och kan inte slappna av.
Sedan så undrar jag vem som har dragit mig i armen under gårdagen eller i Fredags. Kan knappt spänna den och det gör ont. Ska gå till botten med detta men tills dess så ska jag göra annat!
Har bestämt mig för att hoppa i duschen snart eller kanske ta en promenad och rensa tankarna först? Har mycket att fundera över just nu och jag har ångest över saker och ting som inte blivit av.
Jag hatar Söndagar, då blir det alltid såhär. Sedan så har jag ju gårdagens citat att fundera över och försöka göra till sanning, röka ska jag inte heller göra för det är inte bra för mig men gårdagens citat från mig som nu har kommit ut i allmänn kännedom:

från och med idag så tycker inte jag om alkohol längre (speciellt inte ELK) Jag ska bli nykterist, eller iallafall nästan.

Du vet att jag älskar dig, ställer upp till 110 procent och detta gör jag för dig!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0