Så var det med det!

Flickor, flickor. Gud vad ni tjorvar! Nu har jag sökt efter er och ni bara försvann. Att äta på max och sen fara på coop och sen försvinna ut i tomma intet. det är inte lätt för mig att leka tafatt!
Jag är nu hemkommen från staden, har varit och hämtat lilla syster och Anton- dom var minsann glada att se mig. Sedan så har jag ju jagat runt och sökt efter mina vänner som som sagt är borta och ringa orkar jag inte heller, eller inte just nu iallafall. Kanske om ett tag!
Ikväll ska jag nog umgås med Beatrice Öhman, min kära vän sen blöjtiderna men jag har absolut ingen aning om vad vi ska hitta på. Hon ska på möte först och sedan skulle hon höra av sig men det blir inte än på några timmar.
Vad jag ska göra under dagen idag är att hämta min bror Jespers present som för tillfället är hos Johanna, möta efter det några vänner i Bergsviken och sedan fara till Jesper. Kommer att bli en full dag!

Förövrigt, mitt citat. jag mådde rent ut sagt jävligt illa igår. Det var en förjävlig dag trots att jag bara drack LITE och då menar jag verkligen bokstavligen lite.  MEN visst, jag kanske inte blir nykterist men jag kommer iallafall inte dricka på ett BRA TAG. Jag känner att det inte riktigt är värt det och jag gör hellre annat som betyder något för mig och sedan kan man ju dricka om någon fyller år eller om det är något speciellt.
Inte bara utan anledning "för att mina vänner vill det " eller "för att det inte finns annat att göra just då" . jag har vaknat upp nu och anser att jag har så mycket viktigt här i livet som jag måste ta tag i.
Har tänkt att börja ett seriöst liv för jag är ju trots allt 20 år gammal och är mer än redo för det vuxna livet för man kan ju inte leva loppan, sväva runt på moln och dansa på rosor hela livet.
Jag är nöjd med vad jag bestämt mig för och det är definitivt värt det så länge jag har mina vänner och den som betyder mest, eller rättare sagt dom som betyder mest för mig. Det bästa som finns hos mig just i detta nuet!
Två stycken underbara.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0