!!

Hej allihopa!
Precis vaknat och har snart tänkt duscha, äta frukost och ta mig en promenad med hunden.
Min kamera är fortfarande på vift från i helgen men som tur är så vet jag vart den håller hus iallafall även om den inte är hos någon jag känner så är den i goda händer och fram tills jag fått tillbaka den så får ni helt enkelt nöja er med inte lika nya foton för dom kommer in sen.
Vad dagen har att erbjuda har jag ärligt talat ingen som helst aning om men jag har varit med Fredrik nu i två dagar och han ska nog troligtvis hem idag så då kanske det blir att spendera resten av dagen/kvällen tillsammans med Bea. Kommer bli riktigt roligt isf eftersom att det var ett bra tag sedan vi hittade på något.
Har varit väldigt trött sen i Lördags men då blev det ju sjukt sent för min del också eftersom att jag sammanlagt var förbi tre olika fester. Hade ju dessutom tänkt gå ut också men tur att det inte blev av iallafall. Somnade sedan inte förens 8-9 på morgonen och då fick jag även främmande och slapp  därmed ha min bakis Söndag själv. 
Sedan allt detta om Vår borgliga plikt att rösta och grejer. Det gjorde jag men att sen Sverige demokraterna kom in i riksdagen var ju inte lika bra. Kan väl medge att jag är besviken på Sverige just nu, inget att riktigt vara stolt över längre om man säger så. Men jaja finns inte mycket att göra åt saken men att jag tänker acceptera det är en annan femma för det kan jag säga med rak arm att jag inte tänker göra.
Känns skönt att få ha fått det sagt för det är många som skriver ut det på facebook också och är nog minst lika chockade och besvikna som jag är.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0