BRINN I ELD.

Nu är jag hemma igen, eller rättare sagt för ett tag sedan egentligen för jag var väl hemma kring 20 tiden ungefär.
Det var jätte roligt att jobba idag och jag jobbade självständigt nästan hela tiden och det gick faktiskt bra och det kändes jätte roligt med tanke på att det bara är andra dagen jag jobbar.
Sen jag kom hem så har jag iallafall både hunnit handla med Johannes och äta middag som bestod av plättar.
Nu sitter vi i soffan och kollar på efterlyst och jag kan säga hur FÖRBANNAT upprörd man blir av att se hur pass många kvinnor det är som blir våldtagna här i Sverige.
Det är verkligen förjävligt och man mår illa av att se och höra det.
Alla ska vi kunna gå ute på nätter/kvällar/dagar utan att vara rädda att någonting ska hända en. Men tydligen så kan man inte det och det är rent ut sagt förjävligt.. Vad är det för folk som kan leva med såna här saker och kunna göra sådant överhuvudtaget?! Ni kan ju inte ha någon som helst skam i kroppen. USCH!!
Det är nästan varje vecka i efterlyst som det handlar om kvinnor som blir våldtagna av män och jag fattar det verkligen inte, hur kan man vilja förstöra en människas liv på ett så svinigt sätt.
Brinn i eld, nu är jag upprörd!

Hur som helst, När efterlyst är slut så ska jag och Johannes ha filmkväll, och i övrigt så tar vi helg båda två idag så vi är ledig fram till på Måndag båda två för då jobbar iallafall jag.
vad som händer i helgen måste jag återkomma med fakta om för det vet jag faktiskt inte ännu så det återstår att se. Antingen så blir det en liten festkväll någon av dagarna eller så blir det lugnt hela helgen.
Nu ska jag kolla tv för nu slutar efterlyst!
Ha det bra alla.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0