Dagens lyx!

Nu har jag lagt upp resultatet på håret på facebook- hade egentligen inte tänkt lägga upp någon bild idag men det var så många som ville se hur håret blev så därför laddade jag upp en iaf.. Typiskt mig, jag ska då alltid falla för grupptrycket!
Nu är klockan rätt så mycket, 23.00 och Johannes jobbar för fullt. Jag har precis sett big brother och i övrigt precis innan det kommit hem från Svensbyn där jag varit och hälsat på.
Det har inte hänt mycket annat idag förutom det, min dag har handlat om att färga hår och tvätta kläder men jag slutade tvätta kring 7 och då var jag också klar med håret, typ.

Imorgon ska jag iallafall jobba, ska få pröva på en stängning också, de blir roligt. Jag börjar inte förens 16.00 och jobbar några timmar framåt.
Nu ska jag kolla nånting bra på tv och vänta på att Johannes kommer hem på rast och sen ska jag nog sova skulle jag tro.
Ha en bra kväll!
PUSS

världens sämsta bild eftersom att håret ser mörkare ut än vad det egentligen är och sen står jag under ett konstigt ljus också, men vad gör jag inte för nyfikna vänner? :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0