Helgen i helhet!

God Söndag allihopa!
Jag hade en jätte bra kväll igår med först Grillat till middag och sedan myskväll med glass och bär här hemma framför bra filmer.
I helhet har jag haft en jätte bra helg och jag har nästan glömt bort hur det är att vakna bakis nu och jag vill inte ens veta hur det känns - Inte ens prova på den känslan igen, helst!
Jag vet att det är väldigt många som har druckit i helgen men jag hade då lika roligt nyktert som ni hade när ni var fulla kan jag lova, de har jag haft i 4 helger nu. Skillnaden är nóg bara att jag kommer ihåg allting och såg hur alla betedde sig. Lika roligt varje gång för det är alltid någon som gör bort sig!
Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat med ångest dagen efter jag har druckit och det har varit så skönt att slippa det nu i en månad. Jag känner mig nöjd med att vara nykter och det tänker jag vara i några veckor till. :)

Idag ska jag inte göra något alls speciellt. Jag ska bara umgås med min älskling hela dagen lång, kanske gå på en promenad och mysa på-.
Snart är det dags för lite mat för våran del, jag håller personligen på att svälta ihjäl och sen får vi se vad som händer efter det.

Ha det bra alla barn.
PUSS

Hittade en gammal bild på min fina :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0