Himmla onödigt ändå!

Suttit bänkad framför tvn i stort sett hela dagen idag och haft ångest över att jag drack alkoholhaltiga drycker igår.
Det var absolut inte värt det kan jag säga utan jag hade hellre suttit framför en öppen eld och grillat eller liknande.
Jag gick iallafall ut på krogen igår, i 10 minuter ungefär innan jag fick så ont i magen så jag höll på att dö och for sedan hem.
Johannes tyckte lite synd om mig då och kom också hem, med mat från Sunes och då till min förvåning så gick min magont över HELT och hållet.. Så med andra ord så fick jag magont pga att jag hade ätit dåligt under dagen och kvällen innan jag började dricka, det blev min lösning till de hela för så måste det ha varit!
Idag har jag också ont i magen för nu har jag inte ätit någonting igen, dock absolut inte ens i närheten av så ont som jag hade igår så jag överlever nog.
Idag är det Söndag och jag ser till min stora förvåning att dem som typ har druckit sedan i Torsdags och har druckit hela helgen ska även dricka idag.. De är ju inte mänskligt, fattar inte hur man pallar!
Nej för mig och Johannes blir det iallafall fläskfilé och pommes till middag, sen big brother och film resten av kvällen.
Det känns bra och jag gillar det, nästa helg blir nykter men jag jobbar ju faktiskt Onsdag, Torsdag, Fredag och Lördag denna vecka så det är ju ändå ganska självklart!

Nu ska jag kolla om köttet har tinat så man kan sätta in pommes i ugnen!


Några bilder från igår!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0