KAOS!

Hej allihopa!
Min dag igår var bra och min dag idag är sämre..
Nej de är väl inte så att den är dålig på någe vis men jag har liksom gjort precis allting idag utan att jag fått någon som helst hjälp..
Jag har nu för andra gången denna vecka tvättat helt själv sen klockan 14 för NU är det ju så att mitt lilla hjärta, min älskling, min själsfrände, min man- fått ryggskott!!
Han kan med andra ord knappt gå och han ser till och med helt sne ut. Han knarkar just nu alvedon och sitter och spelar på datorn, något som han faktiskt har gjort HELA DAGEN LÅNG.
Jag har panik eftersom att båda är mycket hungriga men jag varken kan eller orkar laga mat??.. Hur ska jag lösa denna situation egentligen för det är faktiskt sanning.. Jag kan verkligen inte laga mat!
Lagar jag mat så ska det vara färdig mat som man värmer på som tillexempel fläskfilé med pommes, korv eller köttbullar och makaroner, pytt i panna, chickenbits, spaghetti och köttfärssås osvosv..
Gud förbannat att jag aldrig varit intresserad av matlagning i tidigare ålder för nu är det ju för sent. Det enda ja kan göra nu är att städa, tvätta, inreda, jobba och se på när min man lagar mat men det sket sig ju nu när han har RYGGSKOTT,.
Satan, Det blir väl korv och makaroner för oss till middag idag då.
Heidå!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0