En kvällsuppdatering.

Idag har varit en sån här dag då jag fått mycket gjort.
Jag har stigit upp klockan 11 och umgåtts med Bea, vi har gått på stan och kollat runt lite och även haft en trevlig fika stund igen.
Sen efter det så var jag trött och la mig och vilade ett tag eftersom att jag sovit väldigt dåligt inatt.
efter att jag vaknat så åt jag och Johannes mat, spaghetti och köttfärssås som han har lagat till oss sen börjar jag med städningen här hemma men så bestämde vi oss för att gå ut på en promenad för att Johannes skulle få röra på sig lite och förhoppningsvis få de bättre i ryggen.
Vi gick ut och gick och när vi ändå var på Djupviken så gick vi förbi mormor och hälsade på. Där fikade vi och sen gick vi vidare hem.
Det blev en ganska ordentlig promenad men det var riktigt skönt eftersom att det var soligt ändå in i det sista, påvägen hem var det dock lite kyligt efter att vi varit hos mormor men eftersom att vi gick direkt hem så gick de rätt så fort.
Nu har vi varit hemma ett tag, jag har hunnit städa klart i lägenheten så nu är det bara att dammsuga och skura som återstår. Imorgon får jag ta det, då jag även ska baka och fixa allt annat inför Johannes födelsedag för på Lördag kommer jag inte att hinna, då vill jag att allt ska vara färdigt!

Nu hade jag tänkt gå, jag ska slappna av med mitt hjärta innan vi till sist ska gå och lägga oss!
hH en bra kväll!
PUSS





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0