inget att se framemot?

Hej allihopa!
Jag kan börja med att säga att jag snart ska starta en ny blogg och "börja om från början".
Har skrivit i denna sen 08 och kan därför tycka att det är dax med lite förnying i tillvaron.
Har bestämt namn till bloggen men behöver lite hjälp med att göra någon snygg header till den så jag ska försöka ragga till mig någon som kan hjälpa mig med det sedan börjar jag om från 0.
Idag är det Fredag och måååånga har längtat efter denna dag i stort sett hela veckan men för mig känns det inte alls speciellt för under min helg så kommer jag att ha längre arbetspass än vad jag har haft under veckan och den kommer liksom bara att försvinna rätt så fort också.
Tur att Johannes är ledig så att jag får umgås med han iallafall för det får jag ju göra varenda kväll och sen på Lördag så blir det ju helmys så jag tror ändå att denna helg helt klart blir ok iaf.
Jag ska springa ner på stan nu och hämta mina skor samt köpa ett puder. Sjukligt less på mitt som jag har nu eftersom att det har blivit för mörkt nu när sommaren är över. Nog för att jag inte har varit brun under hela sommaren, nej snarare vit som ett lakan på hela kropppen... Men ansiktet han få sig liiite färg och denna lilla färg har försvunnit nu och därför är mitt puder för MÖRKT. Fan också! typiskt mig.
Nu ska jag springa. Måste ju ändå fixa till mig lite innan också och jag börjar 14.55 så dax att ge sig av!
ha det gött.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0