Schvensbojjn!

Hej allihopa!
Idag började dagen med att jag sov frma till klockan var 13.30. Somnade inte förens 04.30 imorse så då fick jag faktiskt lov från mig själv att sova ut så länge jag kunde!
Efter de så gjorde jag mig iallafall redo för en vända på stan tillsammans med Johanna och Emelie, det var trevligt och jag fick mig en god matbit på café piteå!
Klockan 15.35 så gick jag till jobbet, lite tidigare än när jag började men det var för att min chef började om idag och ville hinna träffa han en stund innan jag skulle börja jobba.
Det gick iallafall bra att jobba idag, inte så mycket folk men man kan inte förvänta sig så mycket annat när det bara än någon dag innan löning. Jag själv fick lönespecen imorse och kan inte känna mig annat än överlycklig och nöjd. Denna månad fik jag ut en FET lön så då blir det att lägga undan en stor del av den för jag planerar att åka till Göteborg inom en snar framtid för att hälsa på storasyster Jennie och sedan därefter gärna en utlandssemester med Johannes när man får tid över till det.
Min lön kommer iallafall in imorgon och då ska jag försöka hinna med en vända på stan med Johanna innan jag börjar jobba klockan 16 men det brode ju inte vara några större problem! Då ska jag handla hem lite behövliga saker men öven betala bort räkningarna som jag nu har fått. Tur som är så var teliaräkningen väldigt låg och jag därför inte har särskilt hög summa att betala ut denna månad så nu är dte bara att leva livet fram till nästa månad!

Anledningen till att jag åkte hem till Svensbyn ikväll är som så många andra gånger helt enkelt för att Johannes jobbar natt och jag är fegast i världen och hatar att sova ensam.
Här har jag sällskap av både mamma, pappa, Linda, Anton, Molle och Lea så det räcker ju och blir över. Dessutom bjuder mamma på rester av deras middag som dom ätit idag, vilket är det bästa- och uppskattas ALLTID!
Nu ska jag ta mig en dusch, lägga mig i sängen, slå på en grym film och äta massvis med chips, godis och dricka min coca cola zero!
Ha det gött kära vänner!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0