De gick bra, tack!♥

Hejhej!♥
Jag har ju inte skrivit på ett tag som ni kanske har märkt? Men de är ju helt enkelt på grund av att jag har haft så otroligt ont i foten efter min operation som genomfördes i Måndags.
Nu iallafall så hade jag tänkt slösa lite tid på att sitta här med foten uppallad på en stol med kuddar framför datorn och skriva några rader här i bloggen.
Ni har kanske lyckats kika in på min nya bloggdesign lite? Det är ju som sagt Daniella som så snällt fixat den till mig och visst blev den snygg? Jag känner mig iallafall väldigt nöjd och de känns mycket roligare att skriva i en blogg som känns mera "personlig" och min på nått vis.
Jag vet inte om den är riktigt färdig ännu eller om de ska dit något mer på den men vi håller på att prata ihop om de just nu. Vad tycker ni? Tycker ni att jag ska sätta till något mer på designen eller ska den vara som den är nu? Tacksam för svar för jag är helt utan idéer! Sjukt, jag som alltid brukar ha en massa ideér och nu inga alls förutom dom som jag redan har gett och som hon hjälpt till med också.. hatar Idétorka!
Nåväl, bara komma med förslag om ni känner för det.

Nu över till något helt annat för er som undrat och inte vet..
Operationen gick mycket bra och deras "citat" till mig prscis efter operationen var färdig var :  "operationen gick jätte bra, du har varit såå duktig.."  Precis som att jag var en liten flicka i 10 års åldern.. Haha. Det värsta är att doktorn som stod där bredvid mig inte var sådär jätte mycket äldre än jag. Men det är inte första gången man blivit behandlad som en liten flicka.. Nej till och med av självaste Piteå tidningen.. Så sött!
Nog vet jag att jag är kort och liten alltid men jag är faktiskt 21 år gammal och inte en liten flicka längre, Haha.
Jag har väl inte varit piggast efter operationen iallafall, de två första dagarna så kunde jag inte äta någonting alls, spydde och mådde allmänt illa, kunde knappt flytta mig från sängen utan att börja kassvettas som ett as..- Nej jag kunde knappt dricka vatten utan att känna att jag ville spy och typ rent ut sagt dö.
De senaste dagarna har nästintill varit de värsta i mitt liv för att jag haft så fasansfullt mycke värk men det känns som att det är på förbättringsvägen nu iallfall.
SEDAN så vet jag ju att resultatet blir kanon och det kommer då att kännas så otroligt skönt att jag inte behöver tänka på de mer och att jag har fått det bortgjort och slipper ha ont när jag går i skor som mina fötter inte gillar.
Mina mediciner är nu slut och jag har väldigt mycket värk, ska ringa och höra om jag kan få lite mer smärtstillande som jag kan få äta på kvällarna bara så att jag kan sova för dom blir jag trött och somnar av eftersom att det är morfin i dom. Dessvärre håller dom inte i så länge så jag brukar vakna efter tre timmar igen och ha ont men då har jag ju fått sova lite iallafall sen ligger jag vaken till jag får ta två panodil och somnar därefter om igen. Typ så har det sett ut sedan i Måndags..
Hela 9 veckors sjukskrivning och jag hoppar på kryckor, nu kan det som sagt bara bli bättre!
Ha det gött kära ni!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0