Händelserikt, javisst!

Hej allihopa!
Nu har vi precis kommit hem igen, det blev en vända till Lillpite också för att hälsa på Therese och Jugge nu när vi ändå håller på.
Ozzy har fått en ny vinterjacka som han var jätte fin i. Så kul med djur som man kan köpa kläder åt, som en liten bejbis. Haha!
Imorgon far dom till Thailand Therese och Jugge och jag är verkligen inte abra lite avundsjuk på det. Jag hade minst sagt inte tackat nej till en utlandsresa till något varmt land just nu. Så grymt less allt slask, kylan och mörkret. Deprimerande rent ut sagt!
Nu har jag förövrigt träningsvärk i benen kan jag lova efetr att ha varit och ränt överallt hela dagen. Huset som vi kollade på var fint, dock mycket som måste fixas i det och tyvärr mögel i garaget så de måste rivas från gruden. Det var ett tort minus och luktade som själva F*N där inne.
Ahja, ingen stress här inte, finns ju många andra fina hus som man kan kolla på  också, så det är bara att leta vidare. :]
Nu är jag less på att ränna runt för idag ialllafall så det blir att lägga sig i sängen och kolla film. Kanske nån disneyfilm igen- dom är ju såååå mysiga!
Imorgon blir det stan för att fika med mormor och mamma så det gäller att vila upp bilen och ta en alvedon mot benvärk nu så de förhoppningsvis är bättre till imorgon.
Ha det gött allihopa!:]

Julstämning i Gallerian!:)

Kerstin, Lea och Ozzy med sin jacka!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0