Bitande kyla.

Hej allihopa!
Det har typ varit världens kyligaste dag härute i Pitestad idag- man fryser ju knäna av sig bara av att gå ut utanför dörren såna hära dagar.
Nu har vi då börjar på en ny vecka och det är Måndag igen. Allting går lika fort som vanligt nu för tiden men jag kan faktiskt känna att det är rätt så skönt!
Denna vecka så  jobbar jag bara en dag vad jag vet än så länge och det är imorgon men då måste jag besöka arbetsförmedlingen för möte på Fredag också.
Arbetsförmedligen är då alltså alltid lika pest och pina att besöka, sjukt tråkigt är det men jag får ju pengar för att gå dit på möte en gång i månaden så på så sätt kanske det är värt det!
Önskar att jag fick jobba mera istället, de hade varit så mycket bättre och skönare men jag får ju jobba imorgon iallafall mellan 14 -20 så då får jag både sovmorgon och får jobba hela dagen. Mycket bra!
Min dag idag har förörigt spenderats tillsammans med Johanna. Vi har varit hemma hos mig ett tag och kollat på tv sedan så har vi även hunnit gå på max och käka middag och därmed också en runda på stan.
Det har varit mycket trevligt men tiden har gått fort och hon har nu dessvärre farit hem och jag sitter här själv framför datorn.
Städat har jag också hunnit göra idag och samlat ihop smutsiga kläder i tvättkorgen och har bestämt mig för att beställa ny tvättid så vi kan tvätta nästa Måndag typ, det blir perfekt!
Har precis alldeles nyss plockat ur diskmaskinen och nu ska jag dammsuga och skura eftersom att jag inte gjorde det i Fredags då det egentligen skulle vara gjort. Jobbigt! Ahja, någon måste ju göra det och eftersom att Johannes jobbar fram till klockan 22 så måste ju den personen dessvärre vara jag!
Ha en bra kväll allihopa.
Heirå


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0