fuck, fuck!

Alltså jag säger det bara, jag tror verkligen att detta med åldern och alkoholen är sant nu för trot eller ej men jag har (ursäkta uttrycket) Ta men f*n legat i soffan och glassat framför tvn hela dagen idag också och jag har inte fått i mig någon mat idag heller så jag misstänker starkt att jag fortfarande är bakis? Men hur kan det vara så? Jag har ALDRIG varit bakis i två dagar förut.. jag vill aldrig mer dricka (som det känns just nu iallafall) För jag vill inte ha det såhär och jag tycker så sjukt synd om dom som ALLTID blir bakis. Jag har ju faktiskt turen att jag inte brukar bli det utan det är nu på sista tiden som jag ALLTID blir det. Fyfan för det då är det inte ens värt att dricka!
Iallafall så dricker jag cola och har ont i magen idag, jag har tagit en powernap och som sagt legat i soffan hela dagen men nu för 1.5 timmar sedan så bestämde jag mig flr att det var dax att rycka upp mig och stiga upp.
Så jag tog mig en dusch, sminkade mig, tog på mig något annat än mjukiskläder och nu ska jag ut har jag bestämt mig för. Misstänker starkt att det blir en sväng till Svensbyn för jag är hungrig och orkar inte laga någon mat.
Imorgon ska jag jobba på ängeln igen 14-20, de blir bra! Det känns både roligt också kommer jag inte känna mig rastlös heller. KANON!
Johannes är ute och fikar med sin kompis nu så jag ska bara vänta på att han kommer hem sedan far vi nog iväg.
Kommer inte göra mycket annat än att jobba imorgon eftersom att jag vill hinna umgås så mycket jag kan med Johannes eftersom att han jobbar Onsdag-Torsdag och när jag jobbar imorgon (Tisdag) så hinner jag ju bara träffa honom på kvällen ett tag! Sen till råga på allt så jobbar han natt Onsdag-Torsdag, jag kommer förmodligen sakna ihjäl mig..
Det var allt för idag!
Hejdå!

Idag dricker jag inet annat än cola för jag är ju "sjuk"..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0