JAG SKA BLI NYTTIG!:D

Hej allihopa!
Jag har nu till min stora fasa märkt att jag är inne i ett STORT beroende..
De är förstås godis jag snackar om och jag blev av med det där ett tag när jag trotsade mitt beroende och var utan i en månad men nu är det tillbaka igen och det känns inte bra alls. Speciellt när jag inte sportar särskilt mycket heller för jag har liksom insett att om jag fortsätter med att äta godis var dag så kommer jag inte bara bli tjock. Jag kommer bli FET och få diabetes.. Ah, det är nog den hemska sanningen. Bäst för min egen del att jag slutar upp med slisket nu för ett tag framöver och börjar jogga och promenera mera. Det behövs!
Jag har faktiskt tänkt promenera redan idag- en lång promenad på en mil, minst.
Jag brukar vara duktig på att promenera men nu har jag ju haft ett sånt problem med fotleden så det inte har gått så bra och sedan blev det ju så sjukt kallt också. Huvva!
Men först innan min promenad som jag sen ska ta ska jag äta middag med Johannes och vänta tills han har farit iväg och jobbat 18.30 sen kan jag vara duktig.
Hade faktiskt tänkt vara nykter nu också (!!!) 
- Jag vet att jag är hemskt dålig på att hålla det men ska iallafall försöka och nu eftersom att jag fått höra att mina vänner ska vara nykter i helgen så kan minsann jag med vara det. Så de så!
Jag är ju världens bästa på att falla dit om jag inte har något vettigt att göra och mina vänner ska ut och festa.. Jag är sämst! Men nu ska jag iallafall försöka att hålla mig nyttlig ett tag och alkohol är ju inte sådär speciellt nyttigt om man säger så. Äh, vi får se hur jag håller detta.
Hoppas ju mest på jobb i helgen också så har jag någonting att göra hela helgen.
Johannes kanske också ska jobba i helgen så då skulle detta vara helt perfekt för jag hatar att vara ensam heela dagarna. Det är verkligen hur tråkigt som helst ju!
Nu kurrar magen så jag ska kolla hur det går för Johannes och sen kan jag sätta mig och kolla desperate housewives medans han lagar. Jag har ju faktiskt kommit ändå upp till fjärde säsongen nu!♥
Ha det bra allihopa.
PUSS









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0