Längtaa!

Hej allihopa!
Precis varit på en snabbutbildning för olika ämnen på arbetsförmedlingen. Mötet började klockan 13 och var klart 35 minuter senare så det gick verkligen jätte fort.
Då gjorde det ju faktiskt ingenting att jag for dit.. Kände ju ångest först och att jag varken orkade eller ville fara dit men det var för att jag trodde att utbildningen eller mötet eller vad man ska kalla det skulle vara i 2 timmar typ. Då kände man sig inte lika pepp kan jag säga!
Men nu är jag trotsallt hemma i lägenheten igen och jag kan bara inte sluta längta till ikväll när vi ska vara alla syskon igen som jag berättade i ett tidigare inlägg.
Det blir först middag på challenge klockan 18 sedan förfest hemma hos mig och Johannes sen möjligtvis utgång på challenge. Kommer bli kanon kul!
Vi städade förövrigt lägenheten igår- dvs dammsög och plockade undan. Tänkte skura också men insåg att det inte skulle vara någon idé om hela hurtigskaran ska komma hit. Då lär väl hälften av drickan vara fastkladdat på golvet. De flesta är väl bra på att spilla om jag inte minns fel.. Så vi får ta och skura imorgon istället då det förövrigt blir en lugn kväll hemma med Johannes bara. Är inte särskilt taggad på tvådagrs i helgen också om man tänker tillbaka på hur bakis jag  blev sist, verkligen inte värt det..! Huvva.
Johannes sitter förövrigt just nu och spelar sitt jävla spel på tvn.. typ nå krigsspel eller något. Han spelade hela dagen igår också så nu är jag fett med leess men jag ska styra upp detta nu!
Ha det bra, heis!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0