min helg!

Hej allihopa!
Både idag och igår har jag varit vääldigt bakis så jag har bara legat och glassat och tagit det lugnt hela dagarna.
Jag gjorde misstaget att jag tog en tvådagars denna helg och det pallar min kropp inte riktigt med längre.. Jag har börjat bli så otroligt bakis dagen efter jag festat så det går inte att förklara. Känns så hemsk eftersom att jag börjar misstänka att det är åldern det beror på? Kan de vara så? Gud så hemsk isf för gammal är jag ju ändå inte..
Ännu iallafall!
Men i övrigt om man tänker på den ljusa sidan så har jag haft två otroligt bra dagar och som jag sa i Fredags så var vi hemma med lite folk i lägenheten och drack och bara hade det allmänt trevligt.
Det blev ju faktiskt utgång också eftersom att vi slutade ut att fara ut med skotern igår. Underbar kväll blev det iallafall och vi blev några fler än planerat när vi förfestade i lägenheten men det var verkligen jätte roligt så det gör ju ingenting. Några extra trevliga människor som sällskap har ju ingen dött av!
Igår var jag som sagt helt död men jag åerhämtade mig efter ett tag och följde där efter med Johanna till Rebecca där vi festade med en massa folk. Det var roligt men kvällen blev rätt så tidig.
Redan vid halv 12-12 var jag tillbaka hemma igen och låg och kollade film i soffan full och utsliten.
Jag vissste att denna dag skulle bli lika illa som gårdagen när jag var bakis så jag hade lite ångest innan jag somnade men som tur är så har jag ju världens bästa pojkvän som hade köpt både chips, godis, coca-cola och juice till mig för att underlätta min bakisdag. Underbart!
nu har jag hunnit ta mig en dusch och återhämtat mig litegrann iallafall men jag känner mig fortfarande trott och sliten. Jag har hunnit snudda vid tanken att en promenad kanske skulle göra susen? De blev ju faktiskt jätte mycket bättre sist jag festade och tog en promenad dagen efter så det lär väl fungera men saken är den att jag känner mig så trött och slut också så jag tror inte jag orkar faktiskt.
Imorgon är det Måndag och början på en ny vecka igen, gud vad tiden går fort. Helt otroligt!
Jag vet inte alls om vi ska göra något speciellt i veckan, jag vet inte ens om jag jobbar något men det hoppas jag iallafall för Johannes kommer att jobba och det vill jag med göra!
Nu ska jag ligga i soffan och ta de lugnt ett tag till sedan får vi se om jag går ut och går eller om jag slutar ut det!
Ha det bra.
PUSS

Fredag. ♥

Lördag. ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0