Latmasken..

Hej allihopa!
Igår var jag helt död efter jobbet kan jag be och få tala om.. Ja det är ju inte direkt det lättaste att jobba med en halvfungerande fotled som för tillfället är skadad igen, precis som förut när jag spelade fotboll. Ont gör det kan jag tala om men jag har klarat av att bita ihop förut och har gjort det igen. Sprungit runt med disk och mat och serverat kunder i åtta timmar på ängeln.
Det är minsann tur att jag tycker att det är roligt att jobba och att jag tycker att det var värt det efteråt för kan tala om att jag plågades med både huvudvärk och av att jag inte kunde gå som folk.
Jag slutade därför ut att fara och festa redan dagen innan jag skulle jobba för jag förstod att jag skulle ha ett helvete dagen efter på jobbet och ännu värre än vad jag hade det då!
Iallafall så gick dagen mycket snabbt på jobbet, 8 timmar kändes som 5 ungefär men det var för att vi verkligen hade fullt upp hela dagen och vi hade mycket att göra. Det var riktigt roligt! Sen så gav det nog mycket att jag sov 12 timmar natten mot Söndag då jag skulle jobba också! Jag är så duktig, verkligen.
Idag och på kvällen efter jobbet igår har vi som mest inte gjort någonting alls. Tvättat, städat och legat bänkade framför tvn i soffan, så sjukt härligt!
Imorgon är det Tisdag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske gå förbi stan en vända och kolla runt litegrann? Kanske fara iväg och umgås med någon? Eller fara till Svensbyn och vara där? Ja vi får helt enkelt se vad jag gör. Johannes jobbar iallafall så jag är ensamen hemma hela dagen fram till kring 22 på kvällen.
Bara höra av er om ni vill hitta på något så är jag öppen för förslag!
Ha det bra.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0