Sambo♥

Hej allihopa!
Det blev en låång natt inatt. Somnade inte förens klockan 6 på morgonen när Johannes steg upp, gud så hemskt.
men jag antar att man lär sig, jag ska inte ta powernaps mitt på dagen och ännu värre om jag tar på tok för långa också. Då blir det oftast som det blir!
Iallafall så somnade jag ju som jag sa klockan 6 på morgonen och sedan vaknade jag klockan 11 eftersom att jag ställde klockan på de så att jag inte skulle sova bort halva dagen. Hade ju känts lite tragiskt!
Sen så har mormor varit förbi och hälsat på också, mycket trevligt! Hon stannade dessvärre inte så länge eftersom att hennes parkeringstid gick ut men det var ju himla trevligt att hon kom förbi och kollade hur jag bodde iallafall.
Idag är det Onsdag och jag har ingenting att göra idag, har ju gjort bort allting igår så nu antar jag att jag får göra precis vad jag vill utan att tänka på att jag har viktigare saker att göra.
Jag ska alldeles snart ta en promenad runt fårön igen, det var en härlig runda sist och då var det ju varmt och soligt också. En perfekt dag för en promenad! Idag är det dessvärre kallare och ingen sol är det heller men jag tror ju inte att jag kommer frysa iaf och det är ju huvudsaken.
Hade egentligen tänkt gå ut och gå redan när mormor ringde men då väntade jag ju självklart till hon farit innan jag går. Mycket roligare att ha främmande än att promenera om man säger så!
Nu väntar jag bara på att övriga släkten ska komma hit och titta på den. Den är otroligt mysig!
Och nu när jag också bor här, på riktigt så känns det ju rolgare. Adressändrade ju igår så nu bor jag på Hamngatan 55b istället för i Svensbyn. Känns otroligt skönt och nu är jag ju Sambo med världens bästa kille också. Kan ju inte bli bättre.♥
Nu ska jag klä på mig nå mjukiskläder, äta en redig frukost och sedan vandra iväg.
Ha det bra allihopa.
PUSS♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0