Hellå!

Nu har man ätit lunch/middag, vet inte riktigt vad jag ska kalla det eftersom att klockan var vid halv 4 tiden när vi åt . Men iallafall så åt jag en kycklingsallad med mormor och Linda.. Fina mormor ringde när jag hade som tråkigast och frågade om jag ville bli bjuden och eftersom att jag inte hunnit äta någonting så var det mer än uppskattat!♥
I övrigt så har jag inte gjort så mycket annat idag. Johannes har tvättat så därför ska jag dammsuga, skura och dammtorka lite nu alldeles snart så att det inte blir för sent. Så blir allting uppdelat!
I övrigt så känner jag att denna kväll kändes mer än tråkig, den var inte rolig alls och jag har ingenting att se fram emot heller direkt eftersom att städning är det enda som står på mitt schema idag, på min lediga dag.
Jag jobbar imorgon, öppning vilket inte händer sådär jätte ofta så det ska bli roligt och sen så slutar jag ju vid 14-tiden då också så då hinner man ju hitta på något jätte roligt därefter.
Fredag däremot så jobbar både jag och Johannes sent, jag slutar vid 20 tiden och det gör han med och ska därefter köra från Luleå också så.. Han kommer ju hem lite senare då också!
Funderar starkt på vad jag ska hitta på i helgen, är ju ledig hela helgen så man hinner ju med att göra något roligt om man säger så! Hoppas på något riktigt bra och att vi får med oss fint väder då också såklart.
Nu ska jag börja hade jag tänkt, så kanske jag hinner med en joggingrunda ikväll också!
Ha det gött!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0